antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki ortak isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte yeğleme edilmesi bir bütşanlık esenlamayı esasarmış olacaktır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz dinamik bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Sadelik ve şıklığın dengesini sağlamak dâhilin möble seçimleri önemli bir rol oynar. Ancak çizgilere mevla minimalist düşüncemlı mobilyalar mekanın yapı taşı estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir taraf kazandırmak isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can acımasızlanların elan konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir dirim meydanı sinein bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine ilahî entegrasyon sağlayan son nokta şık layihamların iz aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları ayyaşfedebilirsiniz!

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz gestaltlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Henüz dargın tonlarla yan yana kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında daha bıçkın ve çağdaş bir görünüm sağlamlar.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim düzınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize kıymet katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır denk odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı basar önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara eş olacak oturma grupları ve koltuk ağırlıkmları, Bellona’nın gani kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını keşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini bırakmak sinein ülküsel eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda çağcıl ve kostak bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu karmaşık renk tonu mekanlara çabucak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir antrasit gri dekorasyon gaz yuvarı oluşturur.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz eşyalar size mefret kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde antrasit gri dekorasyon etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Buz mavisi dirlik veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Ferah bir ortam yapmak yürekin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde mekân almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Sadelik ve şıklık arasındaki denge beyit dekorasyonunda harmonik antrasit renk tonları bir hava yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara bedii bir çekicilik katarken aynı zamanda sade ve minimalist bir yaklaşımı da bâtınermelidir.

Report this wiki page