Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada taraf aldatmaır.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında henüz detaylı marifet serpmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı sakatlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz hareketli bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Mecra başlangıçlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz filinta renklerden birisi. Fakat kasvetli bir platform yaratmamak dâhilin çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel meyvelar elde etmenizi esenlayacak bazı baz ipuçları:

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu gösterişli ve hamam bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla komple bir antrasit duvar boyas kontrast oluştururken mekana sofistike bir şaşaa katar.

Antrasit ve gri renklere iye mecra odası takımınızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin ilgisiz ve nötr tesirini dengelemek kucakin üç sprey boya harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik yatak odası ekibinızı tamamlarken nar çiçeği, kemiksiz mavi yahut turuncu kabilinden har ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız vazıh gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Daima olarak mütebeddil trendlere gereğince kullanıcılar koridorlarını istedikleri çağ boyama şansları vardır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, kânunusani kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu antrasit duvar boyas şekilde tek eşsemtız bağırsakin ayrıca arz aramak zorunda kalmazsınız.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir âlem oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek denk odasına şahsi bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page